NARUČI

KM/Kom
25,00 KM
Količina

 

krema1Učinkovito pomaže kod problema loše cirkulacije, upale mišića, istegnutih tetiva, istrošenosti zglobnog maziva, povreda koljena, ramena, kukova, ukočenosti i bolova u vratu i leđima i sl. Djelotvorna je kod reumatskih oboljenja i sportskih povreda. Idealna je za refleksnu terapiju. Ne zadržava se na koži nego pecka, hladi i prodire dublje do kosti, mišića i zglobova.

Alpska krema će vam biti od velike pomoći nakon napora, stresa, kod glavobolja, napetosti i ukočenosti u vratu ili leđima, upala mišića, kod povreda i istrošenosti zglobova, tetiva, i sl.

Proizvod Njemačke Firme FRIEDRICH FROHNE SA TRADICIJOM DUGOM 70 GODINA.

Alpenkräuter Emulsie je utemeljen na 70 godina dugoj tradiciji i recepturi baziranoj na drevnom ljekovitom bilju kao što su metvica, eukaliptus, iglice bora, lavanda, bergamot, citronela...

Proizvod je karakterističan po svom svježem biljnom mirisu koji dolazi posebno do izražaja kroz masažu.

Masaža i refleksoterapija drevne su metode zdravstvene njege i očuvanja zdravlja. Opuštaju zgrčene, prenapregnute mišiće, zglobove čine pokretljivijima, potiču bolju prokrvljenost i utječu na opću dobrobit ″um – tijelo – duh″.
Nakon tjelesnih napora (radnih ili sportskih), poslije saune ili jednostavno ujutro nakon ustajanja, masaža balzamom će vas osvježiti i revitalizirati.

Koristi se za ublažavanje bolova i kod ukočenosti, uključujući:
• bolove u leđima i lumbago
• išijas (bol u donjem dijelu leđa i ukočenost)
• reumatske bolove (u mišićima, tetivama, zglobovima i kostima)
• kontuzije, uganuća, istegnuća
• loša cirkulacija
• ukočenost i bolovi u vratu
• istegnute tetive
• povreda i istrošenost zglobova
• povreda koljena, ramena, kukova
• upala mišića, fibrozitis (tvrdoća mišića ili ukočenost)
• manje sportske povrede
• glavobolja

alpenkOsobito učinkovit za njegu i zaštitu ruku u industriji, zdravstvu, gastronomiji, ratarstvu i kućanstvu kao i u profesionalne svrhe u terapeutskoj masaži.
Ne zadržava se na koži nego pecka, hladi i prodire dublje do kosti, mišića i zglobova.

Probali ste razne lijekove koji Vam kod navedenih stanja i nisu pomogli?
Probajte ALPENKRAUTER EMULSIE!


frohne-logoPrimjena:
Za masažu Alpskom kremom najbolje je kremu nanijeti na vlažnu kožu, npr. poslije tuširanja ili kupanja. Kod dužih masaža možemo koristiti nekoliko kapi vode da bi ovlažili tretirani dio tijela. Da bismo postigli bolji učinak možemo masažu ponoviti više puta dnevno.

back pain Indikacije - Alpenkrauter Emulsie je po svom sastavu 100 % biljni proizvod sa tradicijom preko 70 godina. Njegov sastav ljekovitog bilja daje mu efikasnost u mnogim terapijama kod reumatskih oboljenja, sportskih ozljeda, istegnuća mišića, bolova uslijed degenerativnih promjena na zglobovima kao i činjenica da je izuzetno dobar u fizikanoj terapiji.

Istraživanje koje smo proveli pokazalo je da je Alpenkrauter u odnosu na sve analgetske kreme i gelove imao najbolji učinak kod pacijenata sa Reumatoidnim Artritisom i pacijenti su ga ocijjenili kao proizvod koji im je uvelike olakšao tegobe.
 
low back painKod problema sa bolom u ledjima, ramenog zgloba dovoljno je umasirati Alpenkrauter i djelovanje ćete osjetiti veoma brzo.
Kod migrena, dovoljno je Alpenkrauter Emulsie 100 ml umasirati u predio sljepoočnica i kroz nekoliko minuta osjetit ćete djelovanje.
Može se korisiti i za relaksirajuće masaže nakon sportskih aktivnosti.
Trudnice koje imaju bolne noge, otečene noge i misle se šta koristiti, Alpenkrauter Emulsie 100 ml je rješenje.
Alpenkrauter djeluje umirujuće,opuštajuće a u svom sastavu nema kemijskih substanci niti PARABENA.
 
 
Ovdje sve Vas dragi potrošači upozoravamo da dobro pogledate sliku orginal Alpenkrauter Emulsie 100 ml te prilikom kupovine nemojte nasjedati , da ih tako nazovemo, trgovačke fore gdje će Vam ponuditi Alpenkrauter Emulsion 200 ml po jako niskoj cijeni i uvjeravati Vas da je isto.
Riječ je o jeftinoj kopiji koja u svom sastavu ima 5-6 vrsta PARABENA KOJI MOŽE BITI JAKO ŠTETAN I OPASAN PO VAS.

Takodjer Vas molimo ukoliko isti proizvod i primijetite da nam prijavite.

Alpenkrauter Emulsie 100 ml je proizvod koji se preko 70 godina proizvodi po istom receptu, poznat je širom svijeta i proizvod koji je zaštićen i patentom i grbom samog proizvođača.
 
Alpenkrauter Emulsie 100 ml je jedan a sve ostalo su pokušaji, koristite sigurno i provjereno a nemojte na sebi i svom zdravlju eksperimentirati jer zasigurno je
ZDRAVLJE MOŽDA NIJE SVE, ALI SVE BEZ ZDRAVLJA JE NIŠTA.
 

Samo za vanjsku primjenu. Štedljivo koristiti. Ne nanositi u oči i sluznice. Ne koristiti ispod zavoja. Ne koristiti na dojenčadi i djeci mlađoj od 10 godina.

 

 

KM/Kom
25,00 KM
Količina

 

 

Alpenkrauter

Učinkovito pomaže kod problema loše cirkulacije, upale mišića, istegnutih tetiva, istrošenosti zglobnog maziva, povreda koljena, ramena, kukova...

pedimol

Namijenjen bolnim stanjima ruku i nogu te kao za zaštitu i prevenciju bolova kod ljudi koji imaju takvo zanimanje gdje je rizik i mogučnost ozljede....